JUNCAR -kotimainen perävaunuvalmistaja

Olemme Suomen suurin perävaunujen valmistaja ja alamme ensimmäisenä meille myönnettiin laatu- ja ympäristösertifikaatit (ISO 9001, ISO 14001).

Haluamme erottua entistä selkeämmin perävaunutarjottimelta uuden ja erilaisen, nykyaikaisen ja laadukkaan brändin sekä raikkaan ilmeen siivittämänä. Samalla panostamme edelleen voimakkaasti kaikkeen tekemiseemme: tuotekehitykseen, tuotteiden laatuun, markkinointiin, myyntiin sekä asiakaspalveluun.

Tekemästämme bränditutkimuksesta saatujen tulosten innoittamana JC-Trailer on ollut JUNCAR jo alkuvuodesta 2016 lähtien.

Elämän jäljillä

Jos seuraisit perävaunun jättämää jälkeä, saisit huomata, että se on jäljittänyt  omistajansa taivalta yllättävän  tarkasti, usein jopa useamman sukupolven ajan. Löytäisit reitin varrelta ehkä lapsuuskesien veneenlaskuja, ensimmäisen kodin  muuttokuorman tai moottorikelkkareissujen vapautta. Juncar on ollut elämän jäljillä jo yli 45 vuoden ajan – vuodesta ja muistosta toiseen. Nyt on sinun vuorosi.

Lapualla valmistuvat Muuli, Juncar ja IKH -perävaunut sekä Ruotsin markkinoille suunnitellut Caravan Prof -vaunut. Vuoteen 2015 mennessä Juncar on valmistanut yli 250 000 perävaunua.

20 vuoden puhkiruostumattomuustakuu

Valmistamme tuotteemme  kuumasinkitystä  teräslevystä ja hitsatut rakenteet kuumasinkitään kastamalla. Näillä menetelmillä materiaali saa erittäin kestävän suojan ruostetta  vastaan – vaativissakin olosuhteissa. Tuotantoprosessi varmistaa myös, että pienimmätkin  runko- ja kotelorakenteet  saavat sinkkikerroksen tarjoaman suojan.