Olemme Suomen suurin perävaunujen valmistaja ja olimme myös ensimmäinen alalla toimiva yritys, jolle myönnettiin laatu- ja ympäristösertifikaatit (ISO 9001, ISO 14001).

JC-TRAILER ON NYT JUNCAR

Tekemästämme bränditutkimuksesta saatujen tulosten innoittamana JC-Trailer on JUNCAR alkuvuodesta 2016 lukien.

Haluamme erottua entistä selkeämmin perävaunutarjottimelta uuden ja erilaisen, nykyaikaisen ja laadukkaan brändin sekä raikkaan ilmeen siivittämänä. Samalla panostamme edelleen voimakkaasti kaikkeen tekemiseemme: tuotekehitykseen, tuotteiden laatuun, markkinointiin, myyntiin sekä asiakaspalveluun.

JUNCAR-malliston ensimmäinen tulokas oli 2700J, joka valtasi markkinat alkuvuodesta 2016. Nyt tuoteperheeseen liittyvät tutut perävaunut, joiden mallimerkintämuutokset näkyvät tuoteluettelossa sivuillamme. Perheen pääksi jarruttomaan lavavaunuluokkaan on kehitetty alkavalle kaudelle merkittävä uutuus H825.

Samaan hengenvetoon meillä on ilo kertoa, että nostamme tuotteidemme takuu-ajan vuodesta kahteen vuoteen.

Elämän jäljillä

Jos seuraisit perävaunun jättämää jälkeä, saisit huomata, että se on jäljittänyt  omistajansa taivalta yllättävän  tarkasti, usein jopa useamman sukupolven ajan. Löytäisit reitin varrelta ehkä lapsuuskesien veneenlaskuja, ensimmäisen kodin  muuttokuorman tai moottorikelkkareissujen vapautta. Juncar on ollut elämän jäljillä jo yli 40 vuoden ajan – vuodesta ja muistosta toiseen. Nyt on sinun vuorosi.

Lapualla valmistuvat Muuli, JC-Trailer ja Juncar-perävaunut sekä Ruotsin markkinoille suunnitellut Caravan Prof -vaunut. Vuoteen 2015 mennessä Juncar on valmistanut yli 250 000 perävaunua.

20 vuoden puhkiruostumattomuustakuu

Valmistamme tuotteemme  kuumasinkitystä  teräslevystä ja hitsatut rakenteet kuumasinkitään kastamalla. Näillä menetelmillä materiaali saa erittäin kestävän suojan ruostetta  vastaan – vaativissakin olosuhteissa. Tuotantoprosessi varmistaa myös, että pienimmätkin  runko- ja kotelorakenteet  saavat sinkkikerroksen tarjoaman suojan.