Asiakaspalvelussamme ja lähettämössämme on tällä hetkellä ruuhkaa. Sesonki- ja kesäloma-aikana varaosatilausten toimitusaika voi olla 5-10 arkipäivää.

 
Verkkokauppa
www.juncar.fi/webshop/rekisteriseloste.html

Majava Group Oy:n Henkilötietolain (HetiL 523/99, 10 §) mukainen rekisteriseloste

 1. Rekisterinpitäjä

  Nimi: Majava Group Oy (y-tunnus: 2199883-4)

  Yhteystiedot:
  Horniontie 6
  38100 Sastamala
  Puh. 0207 98 3850
  Sähköposti: info@majava.fi

 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

  Nimi: Marko Haapakoski

 3. Rekisterin nimi

  Majava Group Oy:n asiakkuuteen perustuva asiakasrekisteri

 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

  Henkilötietoja käsitellään asiakkuuden ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hoitamiseen, hallinnointiin, analysointiin ja kehittämiseen. Lisäksi henkilötietoja voidaan käsitellä liiketoiminnan analysointiin ja kehittämiseen sekä rekisterinpitäjän markkinointiin. Rekisterinpitäjä käsittelee yhteystietoja luottamuksellisesti ja sisäisesti.

 5. Rekisterin tietosisältö

  Verkkokaupan maksutapahtumien yhteydessä Svea kerää IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan. Linkki Svean tietosuojaselosteeseen:
  https://www.svea.com/fi/fi/tietoa-meista/tietosuoja/tietosuojaseloste-svea-payments-oy-kuluttaja/.

  Rekisteröidyn nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ostohistoria.

 6. Säännönmukaiset tietolähteet

  Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella häneltä itseltään (henkilötietolain 8 §:n 1 momentin 1 kohta).

 7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

  Tietoja voidaan luovuttaa kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa, jollei rekisteröity ole kieltänyt tietojen luovuttamista.

  Tietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole edellä henkilötietojen käsittelyn tarkoituksien kannalta tai tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista, jolloin tietojen siirrossa noudatetaan henkilötietolainsäädännön vaatimuksia.

  Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän suoramarkkinointirekistereihin, jollei rekisteröity ole sitä kieltänyt.

 8. Rekisterin suojaus sekä tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

  Tiedot on tallennettu sähköisesti ja suojattu tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin, kuten palomuurein ja salasanoin. Rekisteriin on käyttöoikeus vain niillä Majava Group Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Asiakkaat voivat halutessaan tarkistaa, mitä tietoa hänestä on henkilörekisteriin talletettu, kieltää tietojen käytön tai vaatia tietoja poistettavaksi tai korjattaviksi lähettämällä asiaa koskevan viestin Majava Group Oy:lle.

 

 

Back to top