Perävaunut - IKH

Meille on tärkeää, että perävaunumme ovat modernista teknologiasta ja rautaisesta ammattitaidosta syntyvää laatutyötä. Huolellisen työn ansiosta ne kestävätkin sukupolvesta toiseen ja kulkevat tarmokkaasti auton kuin auton perässä.

Peräkärryn valinnassa kannattaa aina lähteä siitä, mihin käyttötarkoitukseen olet sitä hankkimassa.

Liittyykö tarpeesi aktiiviseen elämään ja mökkeilyyn liittyvään kevyeen yleistouhuamiseen? Onko rakentaminen ja muuttaminen ajankohtaista? Tarvitsetko peräkärryä harrastuksesi tueksi esim. mönkijän tai moottorikelkan kuljettamiseen? Vai kuljetatko kenties hyvin raskasta kuormaa?

Oli käyttötarkoitus mikä hyvänsä, pääasia on, että kuljettaminen on helppoa, eikö niin? Tutustu laajaan mallistoomme ja löydä juuri sinun kuljetustarpeillesi soveltuva peräkärry!

20 vuoden puhkiruostumattomuustakuu

Valmistamme tuotteemme kuumasinkitystä teräslevystä ja hitsatut rakenteet kuumasinkitään kastamalla. Näillä menetelmillä materiaali saa erittäin kestävän suojan ruostetta vastaan – vaativissakin olosuhteissa. Tuotantoprosessi varmistaa myös, että pienimmätkin runko- ja kotelorakenteet saavat sinkkikerroksen tarjoaman suojan.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi